Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - MELKWEG AMSTERDAM

LOOP GEEN RISICO BIJ DE NIEUWSTE VOORSTELLING VAN T.R.A.S.H.!

Melkweg introduceert als eerste no-risk ticket voor dansvoorstelling

Bij de nieuwste voorstelling van T.r.a.s.h., dé punkgroep van de dans, loop je geen risico! De Melkweg wil laten zien dat dans leuk en spannend is en introduceert daarom als eerste in Nederland het no-risk ticket voor een dansvoorstelling. Om een nieuw publiek uit te nodigen een keer naar een dansvoorstelling te gaan neemt de Melkweg nu zelf het risico. Bevalt de voorstelling niet? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Dinsdag 15 februari zal 'Disorderly Conduct', de nieuwste voorstelling van T.r.a.s.h. te zien zijn in de Melkweg. Het is de derde voorstelling in de serie 'Dans in de Melkweg', een serie van zes verrassende en dynamische dansvoorstellingen die de Melkweg tot en met mei in de Rabozaal programmeert.'Disorderly Conduct' is een intense montagevoorstelling van ogenschijnlijk lieflijke verhalen met een donkere ondertoon; een explosieve mix van dans, performance en live muziek.

di 15 februari 20.30 uur
Melkweg Rabozaal
DISORDERLY CONDUCT - T.r.a.s.h.
¤ 17 / ¤ 15 (korting) / ¤ 10 (st0 (studenten) - tickets te koop via www.melkweg.nl of www.ticketservice.nl

kijk voor meer info over de serie 'Dans in de Melkweg' en de voorwaarden van de no-risk actie op www.dansindemelkweg.nl ________________________________________

Disorderly Conduct
Disorderly Conduct' is een intense montagevoorstelling van ogenschijnlijk lieflijke verhalen met een donkere ondertoon. De voorstelling toont de normaliteit van verstoorde codes en regels, en de verdraaide interactie in het dagelijks leven. In 'Disorderly Conduct' worden zes theatrale figuren begeleid door livemuziek in een onverwachte setting. Op het podium staat, behalve twee zangers (sopraan en bariton) en een celliste, een volledig nieuwe cast van zes Engelstalige performers. Binnen het concept van overlap en chaos, proberen zij zich op controversiële en intense wijze los te rukken van hun geweten. Zie voor de trailer van Disorderly Conduct: http://vimejo.com/17492582

T.r.a.s.h.
T.r.a.s.h. staat bekend om zijn compromisloze dansvoorstellingen, waarin het met enorm doorzettingsvermogen voortdurend de grens opzoekt. Op een kruispunt van artistieke disciplines - een intense verstrengeling van dans, performance en (live)muziek - doorbreekt het al tien jaar de traditionele normen van theater en dans. Artistiek leider en choreograaf Kristel van Issum vormt met choreograaf Guilherme Miotto, componist Arthur van der Kuip en decorontwerper Paul van Weert de kern. Samen dragen zij een concept uit gebaseerd op de hedendaagse cultuur en de hartslag van onze tijd. Het resultaat is explosief, sterk emotioneel en soms bijna gewelddadig danstheater. Het collectief werd in 2009 bekroond met de Dansprijs van Prins Bernhard Cultuurfonds.

----------------------------