De Liquid Facelift, het alternatief voor chirurgische ingrepen


Een van de vele demonstraties tijdens Ladies Night bij Dufrenne Skin & Laser Care

APELDOORN, 20110207 -- Dr. Catharina Meijer van DermaClinic introduceert de liquid facelift tijdens de Ladies Night bij Dufrenne Skin & Laser Care op 15 februari 2011 vanaf 18.30 uur in de Korenstraat 120 in Apeldoorn.

Als één van de meest ervaren en bekende cosmetische artsen van Nederland onderscheidt dr. Meijer zich door haar full-face benadering van huidverjonging en huidverbetering. Zij neemt het gehele gezicht en de conditie van de huid als uitgangspunt. Tijdens de Ladies Night presenteert zij de liquid facelift. Een facelift door fillers met een natuurlijker resultaat en minder ingrijpend dan een operatie. Vollere contouren en een gezonde huid geven het gezicht de jeugd terug. In combinatie met het huidverbeteringsprogramma van dr. Zein Obagi wordt de huid zelf ook letterlijk verjongd en ontdaan van pigmentvlekken of acne littekens.

De Ladies Night is een leuke manier om op informele wijze kennis te maken met dr. Meijer. Het is een feestelijke avond met beautyhapjes en drankjes, met live muziek en met allerlei demonstraties en verwennerijen. Het is een goede gelegenheid om al uw vragen over huidproblemen, laserontharing, littekencorrecties e.d. aan de huidspecialisten en huidtherapeuten van Dufrenne voor te leggen. Twee Stylisten van tv, Hilda Nanlohij en Angelique Plasman van Innostyle Nanlohij & Dutch Show Productions geven de bezoeksters een persoonlijke quick scan over kleur, styling en make-up. 


De Ladies Night is gratis toegankelijk als u over een toegangsbewijs met kortingsbon beschikt. Deze kunt u ophalen of aanvragen bij Dufrenne Skin & Laser Care, Korenstraat 120, Apeldoorn, via info@dufrenneskincare.nl of via telefoon 055 5791543.