Klus je Rijk met KiesGroenLicht


's-HERTOGENBOSCH, 20110211 -- Vanaf 15 februari start het nieuwe programma van Omroep Brabant, waarin 5 gezinnen strijden om de titel 'Energie kampioen van Brabant'.  Hoe?  Door zo veel mogelijk energie te besparen in huis. 'Klus je Rijk' laat zien hoe de gezinnen de strijd met elkaar aangaan, door zelf maatregelen te nemen, maar ook door maatregelen uit een maatwerkadvies uit te laten voeren. Zo ook met KiesGroenLicht.

KiesGroenLicht is een van de partijen die deelnemen aan het programma van Omroep Brabant. Dit Brabantse bedrijf, met hoofdkantoor in Breda, is in heel Nederland aanwezig als dé Energie-expert. KiesGroenLicht heeft een uniek concept ontwikkeld waarmee particulieren eenvoudig energiebesparende maatregelen kunnen doorvoeren.

Bij KiesGroenLicht wordt er gestart vanuit de ambitie van de klant en de mogelijkheden in de bestaande woning. Na een inventarisatie van de woning en woonsituatie ontvangt de bewoner een uitgebreid Plan van Aanpak. In dit plan staat duidelijk beschreven wat de mogelijkheden zijn, wat de beste oplossing is, wat hiervan de uitvoerkosten zijn, terugverdientijden en de verwachtte besparing die hiermee gerealiseerd wordt. Bij KiesGroenLicht staat duidelijkheid en ontzorgen voorop. Dit is niet alleen in het Plan zichtbaar, ook de uitvoering wordt geregeld en subsidies worden aangevraagd.

Laat je inspireren door Klus Je Rijk & KiesGroenLicht en leer hoe je eenvoudig energie kan besparen. Op 15 februari start de eerste uitzending om 19.00 uur, Omroep Brabant. De volgende uitzendingen zijn opeenvolgend op 22 februari, 1, 15, 22 en 29 maart steeds om 19.00 uur.  

Direct zelf aan de slag? Neem dan contact op met KiesGroenLicht via info@kiesgroenlicht.nl of 076-581.10.82