Gemeente Berkelland

16 februari om 19.30 uur in dorpshuis De Wanne

Startersavond op 16 februari om 19.30 uur in dorpshuis De Wanne

Aanmelding voor bouwkavels op ABCTA-terrein in Beltrum kan tot met 31 januari.

Starterswoning

Voorbeeld van startwoningen

De gemeente houdt in samenwerking met de Raad van Overleg Beltrum een startersavond voor bouwkavels op het ABCTA-terrein in Beltrum. De avond wordt gehouden op woensdag 16 februari in dorpshuis De Wanne en begint om 19.30 uur. De startersavond is een vervolg op de informatieavond die vorig jaar in december werd gehouden en toen werd er gemeld dat gegadigden voor grond zich door middel van een aanmeldingsformulier bij de gemeente kunnen melden. Dit kan nog tot en met 31 januari.

Starterswoningen

Op de avond komt alle informatie die van belang is voor starters op de woningmarkt, aan bod, zoals de woningfinanciering, de aanpak van het project door middel van collectief particulier opdrachtgeverschap, alles over de bouwkavels en de planning van het project.Het is de bedoeling dat uit de aanwezigen van deze avond de groep kandidaten voortkomt die gezamenlijk met starterswoning aan de slag gaan. Hebt u interesse voor een op starters afgestemde bouwkavel? Kom dan naar de startersavond!

Goed bezochte informatieavond

In december 2010 hield de gemeente een goed bezochte informatieavond over de aanleg van bouwkavels op het ABCTA-terrein. De bijeenkomst was de bedoeld om de concrete belangstelling voor woningen in dit gebied te peilen. Tijdens de informatieavond is gemeld dat gegadigden voor grond zich bij de gemeente kunnen melden en wel door middel van het inleveren een aanmeldingsformulier. Dit kan nog tot en met 31 januari.

Aanmeldingsformulier opvragen

Het aanmeldingsformulier kunt u aanvragen bij de heer G.F.M. ter Beke, afdeling Ruimte & Projecten, telefoonnummer: 0545 - 250 309 of via e-mailadres: h.terbeke@gemeenteberkelland.nl. Via deze weg kun u ook de samenvatting van de informatieavond (een powerpoint-presentatie) verkrijgen.