Gemeente Leeuwarden

Beginnerscursus bridgen voor 55-plussers

vrouw met speelkaarten voor haar gezicht

Wilt u op een gezellige manier actief zijn? Dit kan door mee te doen aan het project `Denken en Doen' van de gemeente Leeuwarden en de Nederlandse Bridge Bond.

Denken en Doen

Bij `Denken en Doen' leren 55-plussers in kleine groepjes de bridgesport. Hierbij gaat het niet alleen om het onder de knie krijgen van het spel. Minstens zo belangrijk is het leren kennen van de andere deelnemers en tegelijkertijd het trainen van de hersenen. U leert bridgen in vier blokken (van elk 10 tot 12 lessen) verdeeld over twee jaar. Elke week heeft u één les.

Waar en wanneer?

Op woensdagmiddag 16 februari 2011 en donderdagmiddag 17 februari 2011 begint de eerste cursus in het Zalencentrum Pryas, Kalverdijkje 77c in Leeuwarden. U kunt kiezen uit twee mogelijkheden: of woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur of de donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur. De kosten per blok bedragen EUR 30,-.

Hoe kunt u meedoen?

Lijkt het u leuk om mee te doen aan de cursus? Dan kunt u zich tot uiterlijk woensdag 9 februari 2011 opgeven via telefoonnummer 14058 (vragen naar het secretariaat van zorg, hulpverlening en sport). Ook kunt u zich opgeven door een mailtje met uw gegevens te sturen naar wzhou@leeuwarden.nl. Er zijn 60 cursusplaatsen beschikbaar, dus geef u snel op.