Vereniging Eigen Huis organiseert VvE-cursus op 16 februari in A'dam

03/02/2011 13:48

Vereniging Eigen Huis.

Actieve Vereniging van Eigenaars: meer-waarde voor uw appartement!

Vereniging Eigen Huis geeft cursus op 16 februari in Amsterdam

Veel appartementseigenaren zien het verplichte lidmaatschap van een Vereniging van Eigenaars als iets dat je alleen maar geld kost, waar je geen invloed op hebt en waar je jezelf zo veel mogelijk aan zou moeten proberen te onttrekken.

Het kan ook anders, een actieve Vereniging van Eigenaars hoeft geen last te zijn maar biedt de eigenaren zo veel meer! Goed onderhoud en stabiele woonlasten bijvoorbeeld. En een heldere structuur om tot een prettig leefklimaat te komen. Bewezen is dat de activiteiten binnen de VvE kunnen zelfs leiden tot een flink hogere waarde van uw appartement. Voorwaarde is wel dat de VvE goed functioneert. Daarvoor is kennis van de mogelijkheden nodig onder de eigenaren.

Vereniging Eigen Huis, dé onafhankelijke belangenbehartiger voor eigenwoningbezitters, organiseert daarom de cursus "VvE Actief" op woensdag 16 februari in Amsterdam.

Deze cursus is bedoeld voor alle appartementseigenaren die zich betrokken voelen bij het functioneren van de VvE, binnen of buiten het bestuur. Nu alle VvE's wettelijk verplicht zijn een onderhoudsfonds te hebben en de VvE moet zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, is een actieve VvE noodzakelijker dan ooit.

In één avond krijgt u een helder inzicht in de rechten en verplichtingen die samenhangen met het bezit van een appartement en de rol van de VvE daarbij. De cursus stelt u in staat uw VvE nieuw leven in te blazen of een actieve rol in de al lopende VvE op u te nemen. Daarmee is de cursus zowel voor een kersverse geïnteresseerde eigenaar als voor de actieve bestuurder interessant.

Voor meer informatie, tarieven en aanmelding kunt u terecht op www.eigenhuis.nl/voorlichting. Telefonisch aanmelden kan ook: 033-4507750.





http://www.eigenhuis.nl/voorlichting