Gemeente Dongeradeel


Uitnodiging Mantelzorgcafe februari 2011

Wij willen u van harte uitnodigen voor het Mantelzorgcafé op

Woensdag 16 februari 2011

Annemari Sluik (Thuiszorg Het Friese Land) is uitgenodigd om met ons in gesprek te gaan over het thema: Hulp vragen en grenzen stellen.

We willen stilstaan bij de grenzen die je als mantelzorger tegenkomt. Het is voor mantelzorgers heel moeilijk om de zorg een beetje los te laten en ook voor zichzelf te kiezen of om hulp te vragen.

Wanneer het nodig is dat u thuis wordt vervangen, kunt u contact opnemen met Mantelzorg Dokkumer-Wâlden, tel: (0519) 292 223.

Het mantelzorgcafé is een plek voor ontmoeting, gezelligheid en het uitwisselen van ervaringen! Er is ruimte voor het stellen van vragen, er is informatie over voor mantelzorgers belangrijke zaken.

Waar en wanneer?

Wanneer? Iedere 3de woensdag van de maand.
Waar? MFC de Beijer, Tjaerdawei 42b in Rinsumageest. Tijdstip 19.30 - 21.30 uur en de toegang is gratis.
Hoe laat? Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar, waarna het programma om 20.00 uur begint. De toegang is gratis, evenals koffie en thee. Andere drankjes zijn voor eigen rekening.
Voor wie? Mantelzorgers, hulpvragers, familieleden en belangstellenden uit Dongeradeel en Dantumadiel

Informatie

Informatie Voor informatie kunt u contact opnemen met: Hanny van der Meer, Steunpunt Dokkumer-Wâlden, tel: (0511) 424 995 of Francien Bekius, Steunpunt Dokkumer-Wâlden, tel: (0519) 292 223. Organisatie Het Mantelzorgcafé is een samenwerkingsverband van Steunpunt Dokkumer-Wâlden, Thuiszorg het Friese Land, Zorggroep Pasana, WMO Burgerplatform DanDon, Stichting AanZet.