Beweging 3.0


`Speeddaten' bij Resto VanHarte Amersfoort

dinsdag, 15 februari 2011

Amersfoort - Resto Van Harte Amersfoort organiseert op woensdag 16 februari samen met zorgorganisatie Beweging 3.0 een avondje speeddaten. Het is de bedoeling dat bewoners en medewerkers van Beweging 3.0 elkaar beter leren kennen.

Directie en management komen koken en bedienen
60 medewerkers van Beweging 3.0 komen speeddaten met 60 Resto VanHarte gasten. Restomanager Ercan Ates: "120 gasten is voor ons een grote groep. Maar de directie van Beweging 3.0 komt ons gelukkig helpen met koken en bedienen. Het is voor Beweging 3.0 prettig om op een informele manier kennis te maken met mensen in de wijk Randenbroek-Schuilenburg. Ze kunnen informatie geven en vertellen over hun werk. Onze gasten kunnen vragen stellen. Beide partijen vergroten zo hun netwerk tijdens een gezellige avond. Zo leer je nieuwe mensen kennen in je wijk."

Kom kennismaken met de medewerkers van Beweging 3.0 Er zijn nog plaatsen beschikbaar! Resto VanHarte Amersfoort zit in Wijkcentrum Het Klokhuis, Weberstraat 2. Iedereen is van harte welkom. Om te reserveren belt u het gratis telefoonnummer 0800-0151 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur. Reserveren kan vanaf tien dagen van tevoren. Het driegangendiner kost EUR 6,-, voor minima EUR 3,-. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft. Resto VanHarte houdt rekening met vegetariërs en halal-wensen. Zie ook http://www.restovanharte.nl/

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte (www.restovanharte.nl) is het levendige buurtrestaurant met lekkere maaltijden voor een lage prijs. Regelmatig schuiven buurtprofessionals aan, zoals de wijkagent, de imam, dominee of huisarts, om nuttige informatie te geven en te vertellen over activiteiten in de buurt. Als gastheer zet Resto VanHarte zich in voor een wijk waar mensen elkaar ontmoeten en uitsluiting geen kans krijgt. Met eettafels en activiteiten op 25 locaties in ons land laat de organisatie mensen kennismaken met elkaars cultuur en achtergronden. Het eerste Resto is in 2005 geopend door de voormalige initiatiefnemers van Artsen zonder Grenzen Nederland, maatschappelijk betrokken kunstenaars en ondernemers. Als organisatie zonder winstoogmerk draait Resto VanHarte op giften van donateurs en sponsors. De drijvende kracht achter de organisatie zijn vrijwilligers. Samenwerking met verschillende lokale instanties en organisaties zorgt jaarlijks voor meer dan 90.000 maaltijden op tafel.