Bouwfonds

Start verkoop laatste fase Dromerdijk

15 februari 2011 -

Op dinsdag 15 februari 2011 startte Bouwfonds Ontwikkeling de verkoop van tien woningen in de laatste fase van het plan Dromerdijk in De Dijken, Leidschenveen. Het evenement vond plaats in een woning in Dromerdijk aan de Molenpolderstraat in Den Haag - Leidschenveen.

De fase die in verkoop is gegaan, biedt een nieuw woningtype met een garage vanaf EUR 399.900,- v.o.n. Daarnaast zijn er talrijke optiemogelijkheden. Belangstellenden kunnen voor de start verkoop alvast de verschillende uitbreidingsopties bekijken op www.dromerdijk.nl. Ewoud Houwink, verkoopmanager bij Bouwfonds Ontwikkeling: 'Omdat Dromerdijk al grotendeels is afgerond, is de uitstraling van de wijk al zichtbaar voor potentiële kopers. Er is veel belangstelling vanuit omwonenden voor het plan, alle vorige fasen zijn dan ook al verkocht en opgeleverd. De woningen die nu in verkoop zijn gaan, zijn onderdeel van de laatste fase van Dromerdijk.'

Dromerdijk

Dromerdijk is een onderdeel van De Dijken in Leidschenveen. De Dijken is een rustig, groen en waterrijk gebied, beschermd door omliggende dijken. Er worden exclusieve twee-onder-één-kapwoningen, riante vier-onder-één-kapwoningen en ruime herenhuizen gerealiseerd in diverse varianten. De architectuur is gebaseerd op de jaren dertig met markante dakoversteken, hardhouten kozijnen en keramische dakpannen. Daarnaast zijn er sportvelden, een elf meter hoge uitkijkheuvel, een groot park centraal in de wijk, poldersloten en een landschappelijke dijk voor fietsers en wandelaars die in directe verbinding met het Groene Hart staat. Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden op: www.bouwfonds.nl/dromerdijk .