Vestia


16-2-2011

Ontmoet elkaar in het grand café van de CentrumCampus
---

De voormalige eigenaren van restaurant Passie en brasserie De Verleiding uit Zoetermeer zetten hun jarenlange ervaring in de horeca voort in de CentrumCampus in Oosterheem Centrum. Op 15 februari ondertekenden de heer van Leeuwen, namens het grand café en Jenny Commandeur, directeur Vestia Zoetermeer het huurcontract. "Door de aanwezigheid van diverse voorzieningen is de CentrumCampus van toegevoegde waarde voor álle Oosterheemers", aldus Jenny Commandeur.

Gezellig grand café-restaurant met terras
In de CentrumCampus komt een grand café-restaurant met een oppervlakte van circa 300 m2 en in de zomer een mooi terras. Er wordt gekookt met dagverse producten. Kwaliteit en een goede service staan hoog in het vaandel. Het bijzondere aan dit grand café is dat het bedienend- en keukenpersoneel deels bestaan uit cliënten van een zorginstelling. Zij nemen op deze manier in een leuke werkomgeving deel aan de maatschappij.

CentrumCampus: Alles wat u nodig heeft, altijd dichtbij! Nieuwbouwproject de CentrumCampus in Zoetermeer-Oosterheem wordt ontwikkeld in opdracht van Vestia Zoetermeer. De CentrumCampus bestaat uit twee gebouwen met daarin, naast de zorgwoningen voor Ipse de Bruggen en Vierstroom, 124 huurappartementen voor senioren, een garage met circa 100 parkeerplaatsen en circa 8.000 m² aan bedrijfsruimte. In de bedrijfsruimten komen ondermeer een bibliotheek, een wijkpost, een kinderdagverblijf, een fitness-, een gezondheidscentrum, een grand café-restaurant en een recreatieruimte. Daarmee is het project van toegevoegde waarde voor alle inwoners van Oosterheem. De CentrumCampus is naar verwachting eind 2011 cq begin 2012 klaar en maakt onderdeel uit van het wijkwinkelcentrum van Oosterheem. Het is hiermee 1 van de 7 woonservice-zones in Zoetermeer. Voor meer informatie over de CentrumCampus: www.vestia.nl/zoetermeer.

*

*

Trefwoorden die gekoppeld zijn aan dit artikel

Nieuwbouw Oosterheem Voorzieningen Zoetermeer

Over Vestia
Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 73.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult. Naast de lokale corporaties heeft Vestia de beschikking over vier vakbedrijven. Er werken in totaal 950 mensen bij Vestia.