Gemeente Kollumerland

Verordeningen gemeente Kollumerland c.a. beschikbaar via www.overheid.nl

De gemeente Kollumerland c.a. stelt vanaf 1 januari 2011 alle lokale regelgeving online beschikbaar via de Centrale Voorziening Decentrale Regelgeving (CVDR) op de site van de overheid (www.overheid.nl). Hiermee zet de gemeente een belangrijke stap in het verbeteren van haar dienstverlening naar de burger.

De Wet elektronische bekendmaking verplicht alle decentrale overheden om vanaf 1 januari 2011 hun regelgeving (algemeen verbindende voorschriften) digitaal beschikbaar te stellen. Het internet is hier een uitstekend medium voor. De CVDR is een landelijk publicatiesysteem waarmee alle decentrale regelgeving te beheren en te raadplegen is. Alle algemeen verbindende voorschriften van de gemeente Kollumerland c.a. zijn te bekijken op www.overheid.nl. Via `Overheidsinformatie', `Lokale regelingen' kunt u op verschillende manieren zoeken naar regelingen in Kollumerland c.a.. Op de website van de gemeente (www.kollumerland.nl) vindt u een directe link naar alle voor Kollumerland c.a. geldende regelingen.
De algemeen verbindende voorschriften op de site van de overheid zijn compleet, actueel en overzichtelijk. Ook worden alle wijzigingen en vervallen regelingen erin verwerkt. Dit is een voordeel voor zowel de gemeentelijke organisatie als voor burgers en ondernemers. Alle burgers zijn zo op de hoogte van wat de gemeente van hen verwacht maar ook van datgene waarop zij de gemeente kunnen aanspreken.

Om naar de centrale regelbank te gaan klik hier Overheid.nl | Regelingen van gemeenten, provincies en waterschappen

Hoe vindt u de regelgeving die u zoek in de centrale regelingenbank
1. Ga naar www.overheid.nl;

2. Kijk onder overheidsinformatie;

3. Kies Lokale regelingen;

4. Klik op uitgebreid zoeken;

5. Selecteer een gemeente;

6. Klik op zoeken;

7. U ziet nu alle verordeningen van de gemeente.

Contactgegevens

Van Limburg Stirumweg 18
9291 KB Kollum
Postbus 13, 9290 AA Kollum
T: (0511) 45 88 88 en 14 0511
F: (0511) 45 88 46
E: gemeente@kollumerland.nl
Klik hier voor de openingstijden

---

---

Button OLO

---

Stem op de energiekste woning

---

Button Woz-portaal

---

---