Gemeente Breda

+ Geschikt wonen voor iedereen
Bazaar 't Souvenirtje, Boschstraat 125 in Breda gesloten De burgemeester van Breda heeft besloten de inrichting `Bazaar 't Souvenirtje', aan de Boschstraat 125 in Breda voor een periode van zes maanden te sluiten. De burgemeester heeft hiertoe besloten, omdat in de inrichting artikel 3 van de Opiumwet is overtreden.

Naar aanleiding van diverse aanhoudingen hebben zes personen onafhankelijk van elkaar verklaard handelshoeveelheden softdrugs gekocht te hebben in de winkel `Bazaar 't Souvenirtje'.

De handelshoeveelheden aangetroffen softdrugs die niet horen bij een winkel waren voor de burgemeester aanleiding te constateren dat in de inrichting `Bazaar 't Souvenirtje' drugs worden verkocht, afgeleverd of verstrekt dan wel daartoe aanwezig zijn.

Gelet hierop heeft de burgemeester geoordeeld dat er noodzaak is tot het tijdelijk sluiten van de winkel om aan de inrichting de functie van verkooppunt van softdrugs te ontnemen.

Overeenkomstig het door de burgemeester op 20 mei 2010 vastgestelde handhavingsprotocol wordt de winkel `Bazaar 't Souvenirtje', Boschstraat 125 te Breda gesloten voor de duur van zes maanden. De sluiting gaat in op 16 februari 2011, om 11.00 uur. Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Teteringen, Hoeveneind 1...

De heer A.J.M. Vercammen heeft bij de Gemeente Breda een verzoek ingediend voor de herbouw van de woning met bijgebouwen aan het Hoeveneind 103 in Tet...