Royal Haskoning

16-02-2011
Ambassadeur opent nieuw kantoor in Johannesburg, Zuid-Afrika Op vrijdag 11 februari opende de Nederlandse Ambassadeur in Zuid-Afrika Rob de Vos het nieuwe kantoor van Royal Haskoning in Johannesburg, Zuid-Afrika. Royal Haskoning is al geruime tijd actief in Zuid-Afrika en werkt aan projecten die gerelateerd zijn aan energie, water, bodemschatten en footprint management. Door de toenemende klantenkring in deze regio, werd besloten een eigen kantoor in Zuid-Afrika te openen.
Royal Haskoning werkt daar voor klanten in verschillende sectoren als een nieuwe chemische fabriek voor SASOL en een brouwerij voor Heineken.

"Zuid-Afrika heeft bijzonder veel potentie. Er zijn goede mogelijkheden voor een bedrijf als Royal Haskoning om multi-disciplinaire en geïntegreerde diensten aan te bieden. In een wereld die snel verandert op het gebied van communicatie, globalisering en duurzaamheid, biedt Royal Haskoning uiteenlopende diensten aan met een hoge toegevoegde waarde. We zijn al jaren actief in Zuid-Afrika. Het openen van ons eigen kantoor, nauw verbonden met onze expertise centra over de hele wereld, is de volgende stap in het bereiken van onze klanten", aldus Erik Oostwegel, voorzitter van de Raad van Bestuur van Royal Haskoning.