Hoge waardering AF-erkende schilders-, onderhouds- en glaszetbedrijven

16/02/2011 13:09

Stichting AF-Erkenningsregeling

Online onderzoek over 2010 levert 13 prijswinnaars op.

Sinds 2009 maken AF-erkende schilders-, onderhouds- en glaszetbedrijven gebruik van de gratis online klantentevredenheidsmeting. Met deze resultaten kunnen de bedrijven hun kwaliteit en service nog verder verbeteren. Jaarlijks wordt bekeken welke bedrijven in hun regio de hoogste score behalen, en worden de winnaars via een feestelijke prijsuitreiking in het zonnetje gezet.

De volgende bedrijven hebben in hun regio de hoogste score behaald over 2010 en kregen op 15 februari jl. de regionale prijs uitgereikt door voorzitter Johan de Jongh van de AF Erkenningsregeling:

'Schilder- en Afwerkingsbedrijf T. De Vries' uit Wehe den Hoorn, 'Hoekstra Van Wijngaarden Schilderwerken' uit Drachten, 'Sommer Schilderwerken B.V.' uit Emmen, 'Ridder Schilders B.V.' uit Winterswijk, 'Schildersbedrijf Hugo Derksen' uit Zevenaar, 'Schildersbedrijf Quirijn Pijnappels' uit Cuijk, 'Schildersbedrijf Berga' uit Utrecht, 'T.J. Kwakman' uit Volendam, 'Ton de Rooij Applicatiebedrijf BV' uit Zoeterwoude, 'Schildersbedrijf W. Hollestein' uit Ridderkerk, 'Baaijens schilders- en afwerkingsbedrijf' uit Goes, 'Schildersbedrijf Leo Meures' uit Sittard. 'Glashandel van Ooyen' uit Landgraaf kreeg de landelijke prijs voor glaszetbedrijven.

De AF-Erkenningsregeling is een initiatief van FOSAG, ondernemersorganisatie voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings, en glaszetbranche. In totaal zijn er in Nederland ruim 1.500 AF-erkende schilders, glaszetters en behangers. Zij werken met voorwaarden die overeengekomen zijn met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond en waarin de uitvoering van werk tussen opdrachtgever en opdrachtnemer inclusief (nakomings)garanties door de Stichting AF zijn geregeld.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.af-erkend.nl


Noot voor de redactie:

Onderschrift foto: Tom Kwakman uit Volendam neemt als landelijk winnaar de prijs in ontvangst van AF-voorzitter Johan de Jongh.


Noot voor de redactie

In onze perssectie vindt u onze persberichten & aanvullend materiaal terug via www.af-erkend.nl/pers.

Stichting AF-Erkenningsregeling

Stichting AF-Erkenningsregeling is de enige schilders- en onderhoudsorganisatie in Nederland die werkt met leveringsvoorwaarden overeengekomen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond, waarin garanties van bedrijven, geschillenregeling en nakomingsgarantie van de Stichting AF zijn geregeld. De Stichting AF-Erkenningsregeling is opgericht in 1995 door FOSAG, de branche-organisatie voor schilders-, onderhouds, metaalconserverings- en glasbranche en telt ruim 1.500 erkende bedrijven door heel Nederland.

Website

www.af-erkend.nl