Aankondiging

14 februari, 2011

Endeca en hybris organiseren webinar Multichannel Commerce Trends

hybris, leverancier van multi-channel communicatie- en e-commerce-software, en Endeca Technologies, Inc. - een zoekmachine- en business intelligence-organisatie - organiseren samen het webinar 'Multichannel Commerce Trends in 2011 and Beyond'. In een steeds complexere omgeving is het belangrijk om inhoud en data te beheren binnen verschillende kanalen, merken, locaties en regio's. Dit heeft een grote invloed op klanten tijdens het aankoopproces, zowel offline als online. Deelnemers van het webinar leren meer over hoe zij hun klanten kunnen behouden en beïnvloeden. Brian Walker, principal analyst bij Forrester Research Inc., spreekt tijdens het evenement.

Wie
Brian Walker werkt voor eBusiness en channel strategy professionals en is gespecialiseerd in hoe organisaties technologie kunnen inzetten voor een optimaal resultaat. Brian heeft ervaring met een groot aantal eBusiness-technologieën, variërend van e-commerce-platforms en SaaS-aanbod tot m-commerce-oplossingen, analyse, beeld, onderzoek, personalisatie en content- management. Hij heeft veel kennis op het gebied van retail, B2B en online reizen.

Naast Brian zijn ook John Andrews, vicepresident marketing- en productmanagement van Endeca, en John Keating, regional director Noord-Amerika van hybris, aanwezig.

Wat
Multichannel Commerce Trends in 2011

Wanneer
Woensdag 16 februari, 18:00 uur

Waar
Registreer voor de webinar op http://www.endeca.com/en/news-and-events/endeca-events/2011/2011andBeyond.html

BERICHT VOOR DE REDACTIE