Dienstenbond CNV

Nieuws

15 februari 2011

Personeel en bonden teleurgesteld in ECI

Ongeveer 110 medewerkers gaan hun baan verliezen bij ECI omdat de boekenclub heeft besloten zich geheel op internet te richten. ECI heeft aangegeven vanwege het slechte financiële situatie geen middelen te hebben voor een sociaal plan. Hierdoor hebben geen onderhandelingen plaatsgevonden met de bonden.

Hoewel de middelen inderdaad beperkt zijn, heerst er wel teleurstelling bij de bonden dat ECI niet in overleg is getreden over een sociaal plan. Veel van de medewerkers bij ECI hebben lange dienstverbanden en zijn boos en ontdaan over de minimale aanvullingsregeling op de WW die ECI aanbiedt ter compensatie voor het ontslag.

Individuele dienstverlening
Mocht u getroffen worden door deze reorganisatie, dan bieden wij u als lid van CNV Dienstenbond individuele dienstverlening bij het ontslag. Neem in het geval van ontslag dan ook direct contact met ons op.

Contact
Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u bij mij (uw bestuurder Roos Rahimi) terecht. Ik ben bereikbaar per telefoon op 0555772640 of per mail via r.rahimi@remove-this.cnvdibo.nl