Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Uitbreiding Haags glasvezelnetwerk GlasLokaal

Amersfoort, 16 februari 2011 - Het glasvezelnetwerk van GlasLokaal wordt uitgebreid. De uitbreiding is noodzakelijk voor de gestegen klantvraag. Glaslokaal heeft VolkerWessels Telecom de opdracht gegeven voor de realisatie van GlasLokaal II.

Maandag 14 februari is het contract ondertekend voor de uitbreiding van het netwerk. In aanwezigheid van wethouder Rabin Baldewsingh van ICT, ondertekende de voorzitter van GlasLokaal, Rola Hulsbergen, het contract met de directeur André Meijer van VolkerWessels Telecom.

Stichting GlasLokaal is de eigenaar van het glasvezelnetwerk voor de publieke sector in Den Haag en omstreken. Het doel van de stichting is om de publieke sector in en om Den Haag toegang te geven tot een snelle breedband internetverbinding. Door met meerdere gebruikers gezamenlijk een glasvezelnetwerk en bijbehorende diensten te gebruiken, kunnen de kosten beperkt blijven voor de deelnemers. Op dit moment zijn ongeveer 300 locaties aangesloten op het glasvezelnetwerk van GlasLokaal.

()

Fotobijschrift:

Ondertekening van het contract realisatie Glaslokaal II met VolkerWessels Telecom.



Ingezonden persbericht