Ingezonden persbericht


-- Persbericht --

Finalisten Wereldwijzer Reis Awards 2011 bekend

Nijmegen, 16 februari 2011 - De finalisten van de vijfde editie van de jaarlijkse Reis Awards op Wereldwijzer Reisforums zijn bekend. In de komende twee weken bepalen Nederlandse en Belgische reizigers welke reisorganisaties en bestemmingen de bestreden Reis Awards in de wacht slepen.

Tijdens de nominatieronde hebben reizigers voor iedere categorie hun favoriet genomineerd. De vijf meest genomineerden in elke categorie zijn nu bekend. In de categorie Beste Reisorganisatie is onder andere Sawadee genomineerd en in de categorie Favoriete Stedentrip Bestemming New York. De winnaars van de categorieën krijgen gratis advertentieruimte ter waarde van 2.000 euro op de populaire reissite Wereldwijzer Reisforums.

"Vorig jaar was Thailand de Favoriete Reisbestemming, FOX Vakanties de Beste Reisorganisatie en StudyTravel de Beste Reisorganisatie Taalreizen," aldus Jeroen, sitemanager van Wereldwijzer Reisforums. "Er wordt veel gestemd binnen alle categorieën, het wordt een spannende nek-aan-nekrace."

Je kunt nog tot en met 27 februari stemmen op je favoriet. Je maakt dan ook nog eens kans op een gratis Cayenne backpack, aangeboden door Nomad. Wil jij op een reisorganisatie of bestemming stemmen? Ga dan naar: www.wereldwijzer.nl/forum/wereldwijzer-reis-awards-2011.

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een social media website, waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. De website wordt maandelijks door ruim 200.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht en al meer dan 110.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 70 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums.

-- Einde persbericht --

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht