Finntax introduceert GSM Beheer


Waardenburg, 20110216 -- Finntax, de aanbieder van innovatieve vaste en mobiele spraakdiensten en datacommunicatie, introduceert Finntax GSM Beheer. Met deze innovatieve dienst kunnen ondernemers alle zorgen rondom mobiele telefonie uitbesteden aan Finntax zodat zij niet meer zelf hoeven te investeren in tijd, kennis en capaciteit. Mede door de opkomst van smartphones van o.a. Apple, HTC en Blackberry is het beheer van mobiele telefonie complexer geworden. Finntax biedt één aanspreekpunt voor alle vragen en problemen.

Gebruikers van Finntax GSM Beheer krijgen optimaal inzicht in het mobiele communicatieverkeer van hun organisatie dankzij overzichtelijke online dashboards en grafieken. Het blijkt dat inzicht in het gebruik van mobiele communicatie (bijvoorbeeld de scheiding van zakelijk en privé) met bijbehorende analyse- en rapportagemogelijkheden al snel kunnen leiden tot lagere totale kosten.

Uitbesteden
Algemeen directeur Ronald Knoop: "Mobiele communicatie, zowel spraak- als dataverkeer, heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. De mogelijkheden worden steeds groter en steeds meer organisaties zetten mobiele communicatie in om efficiënter en flexibeler te werken, kosten te besparen en het serviceniveau te verhogen. Daar staat echter tegenover dat er steeds meer energie gestopt moet worden in de bijbehorende administratie en het beheer van mobiele communicatie. Die taken nemen wij graag over, zodat onze klanten zich maximaal op hun kerntaken kunnen richten."

Modulaire opzet
De basismodule van Finntax GSM Beheer vormt het kloppende hart van de mobiele communicatieoplossingen binnen een organisatie. In een centrale database zijn alle abonnementen, afspraken, gebruikers, diensten, etc. vastgelegd. De database wordt eenvoudig ontsloten door een gebruiksvriendelijke online applicatie. Daarnaast krijgen gebruikers toegang tot de online VIP Store waar eenvoudig nieuwe hardware, accessoires en abonnementen besteld kunnen worden. Naast de eerder genoemde  basismodule is Finntax GSM Beheer eenvoudig uit te breiden met modules zoals Control (maximale controle en inzicht in kosten), Repair (reparaties snel, deskundig en zorgeloos uitgevoerd), Sure (snel een vervangend toestel bij calamiteiten) en Support (adequate hulp en ondersteuning bij installatie en gebruikersvragen).

Over Finntax Communicatie & Innovatie
Finntax staat voor een innovatieve integrale aanpak van vaste en mobiele spraak- (lees: telefonie) en datacommunicatie (lees: netwerken, internet en e-mail). Doordat wij met onze organisatie alle disciplines op spraak- en datacommunicatiegebied afdekken zijn wij als geen ander in staat om voor de klant het meest optimale rendement te behalen. Het gaat de klant erom goed bereikbaar te zijn op alle mogelijke manieren van vandaag, zodat hun organisatie zo efficiënt mogelijk kan opereren. En dat natuurlijk tegen de laagst mogelijke (operationele) kosten. Onze oplossingen worden op maat voor de klant ontwikkeld met deze drie pijlers van onze filosofie:
                * Bereikbaarheid vergroten
                * Efficiency verbeteren
                * Laagst mogelijke operationele kosten

Hierdoor is Finntax de juiste organisatie én het juiste aanspreekpunt voor iedere onderneming als het gaat om communicatie in de breedste zin van het woord. Voor meer informatie zie www.finntax.nl.