VVD wil aandacht voor verbreding A1 en verkeerveiligheid wegen


campagnefilm met Blik op de weg

Apeldoorn, 20110216 -- Leo de Haas TV produkties, bekend van Blik op de weg, helpt de Apeldoornse VVD Kandidaat Anja Prins op weg voor haar persoonlijke campagne voor Provinciale Staten. Prins staat op nummer 7 van de VVD-kandidatenlijst voor de Gelderse Liberalen. Thema's van het programma zijn de problemen met de A1, de zwijnenoverlast bij provinciale wegen en de gevaarlijke situaties op de provinciale weg de N786 bij Apeldoorn-Dieren

VVD Statenlid Anja Prins in `Blik op de weg'

Leo de Haas TV produkties, bekend van Blik op de weg, helpt de Apeldoornse VVD Kandidaat Anja Prins op weg voor haar persoonlijke campagne voor Provinciale Staten. Prins staat op nummer 7 van de VVD-kandidatenlijst voor de Gelderse Liberalen. 

Apeldoorns bedrijf helpt Apeldoornse kandidaat

Anja Prins: `Ik timmer al jaren aan de weg voor de wegen rondom Apeldoorn. Leo de Haas TV produkties is een Apeldoorns bedrijf dat op mijn verzoek een bijdrage levert met een campagnespecial van Blik op de weg. Echt geweldig dat ze dit doen!'. Ik hoop dat iedereen het gaat bekijken, al is het maar op Leo de Haas TV Produkties te belonen voor de belangeloze medewerking.

A1, zwijnen en de N786

De opname voor het programma was op 1 februari en het resultaat mag er zijn. Geen sterretje in de voorruit maar als een heuse ster ging  Anja Prins op 1 februari met het productieteam mee naar de verschillende locaties. Thema's van het programma zijn de problemen met de A1, de zwijnenoverlast bij de Oude Amersfoortse weg en de gevaarlijke situaties op de N786. `Ik ben overigens wel blij dat ik in de campagnevariant zit, grapte Anja Prins'.                                           

De spot kunt u vinden met deze link  http://youtu.be/aXXNWLA5xyc





VVD Gelderland/Apeldoorb