Gemeente Soest

Inloopbijeenkomst Dorpsplein Soesterberg 16 februari 2011

08 februari 2011

Op woensdag 16 februari 2011 organiseert de gemeente Soest, samen met ontwikkelaar Dura Vermeer, een inloopbijeenkomst over het bouwplan Dorpsplein Soesterberg.

In de eerste fase van dit bouwplan is `Da Vinci' gerealiseerd, en nu kunnen we een start maken met de tweede fase van het Dorpsplein. Tijdens de inloopbijeenkomst kunnen geĂŻnteresseerden de plannen bezichtigen en daar informatie over krijgen van Dura Vermeer/KOW (Stedenbouwkundig bureau). De gemeente Soest geeft toelichting op de inrichting van de openbare ruimte en over het proces.

Dura Vermeer heeft voor dit bouwplan een aanvraag ingediend voor de omgevingsvergunning. De verwachting is dat het College van Burgemeester en Wethouders in april een besluit hierover neemt en vervolgens wordt het plan zes weken ter inzage gelegd.

Tijdens de gestelde deze weken kan iedereen zijn of haar inspraakreactie over het plan schriftelijk, digitaal of mondeling geven, gericht aan het College van B&W. Daarom is het van belang om de publicatie van het besluit in de lokale kranten in de gaten te houden.

De inloopbijeenkomst van 16 februari wordt gehouden in De Drie Eiken (Dorpsplein 18 te Soesterberg) en bestaat uit twee delen, namelijk; van 15.00 tot 17.30 uur en van 19.00 tot 21.30 uur. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.