Ingezonden persbericht



Februari 2011

De Winecube is eenvoudig van kubus tot wijnrek uit te rollen

Voor tekst en HR beeld http://www.ckmp.nl/persberichten/nieuw-uitvouwbaar-wijnrek-van-screwpull/40

Van kubus tot wijnrek

Nieuw uitvouwbaar wijnrek van Screwpull

De fabrikant van innovatieve wijnaccessoires, Screwpull, komt met een in- en uitvouwbaar wijnrek. Deze originele wijngadget is zeer praktisch in zijn eenvoud. De kubus ontvouwt zich tot een houder voor drie wijnflessen, waar men vervolgens nog drie flessen op kan stapelen tot een piramide. Eenmaal leeg kan deze 'winecube' weer ingerold en opgeborgen worden. De zwart kunstlederen uitvoering geeft het wijnrek een kwalitatieve uitstraling.

Meenemen of thuis gebruiken
Het grote voordeel van het kubuswijnrek is dat het overal van pas kan komen. Het kan gerust op tafel gezet worden en zal in menig keuken niet misstaan. Men kan het meenemen op vakantie, waar het prima past in de nieuwe 'glamping' reistrend (zeer luxe kamperen). Iedere plek die geschikt is voor wijn, is geschikt voor de winecube. Dus ook als cadeau voor de wijnliefhebber.

De Winecube is verkrijgbaar vanaf april 2011 voor 19,90 Euro (incl. 5 jaar garantie)

()
Screwpull is onderdeel van Le Creuset, de fabrikant van gietijzeren pannen uit Noord-Frankrijk. Onder de naam Le Creuset worden tevens hoogwaardige keukenaccessoires geproduceerd. Screwpull zal steeds meer onder de vlag van Le Creuset op de markt gebracht worden en onder beide logo's worden gepresenteerd.

De producten zijn te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen. Voor meer inlichtingen en/of verkoopadressen kunt u terecht op onze website www.lecreuset.fr of bellen naar 040-254 98 48.


---



Ingezonden persbericht