Gemeente Apeldoorn

Agenda
collegeleden

Een overzicht van activiteiten van woensdag 16 februari t/m zondag 6 maart 1 pagina Vrijdag 18 februari

15.00 uur
Wethouder J.C.G. Wegman verricht de feestelijke heropening van de Wereldwinkel. De winkel, die handelt in Fair Trade producten, is geheel vernieuwd en gemoderniseerd en bestaat dit jaar 40 jaar. Plaats: Wereldwinkel, Brinklaan 36 in Apeldoorn.

Zondag 20 februari

18.10 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf huldigt de prijswinnaars van het Nederlands Kampioenschap Indoor Meerkamp. De wedstrijden vinden plaats op 19- en 20 februari. Plaats: Omnisport, de Voorwaarts 55 in Apeldoorn.

Woensdag 23 februari

16.00 uur
Wethouder J.C.G. Wegman spreekt tijdens de presentatie van het Cool Nature project, een speelweide en ontmoetingsplek voor jong en oud in Berg en Bos, door kinderen ontworpen. Cool Nature is onderdeel van het klimaatprogramma 'Aanpakken en Aanpassen' van de provincie Gelderland en levert een bijdrage aan klimaat- en hittebestendige steden en dorpen en realiseert mooie speelnatuur voor kinderen. Plaats: Het Natuurhuis, J.C. Wilslaan 29 in Apeldoorn.

Woensdag 1 maart

09.00 uur
Wethouder P. Blokhuis opent de voorlichtingsbijeenkomst over de de ketenaanpak jeugdprostitutie/loverboys. Tijdens de bijeenkomst worden vragen behandeld als "hoe herken je (een slachtoffer van) een loverboy?"en "wat zijn de kansen in de strafrechtelijke aanpak?" Plaats: Stay-Okay, Asselsestraat 330 in Apeldoorn.

Zaterdag 5 maart

11.10 uur
Wethouder R.T. Metz reikt de Carnelevare uit, de hoogste Apeldoornse carnavalsonderscheiding, en overhandigt de Stadssleutel aan de Stadsprins en zijn gevolg. Plaats: Stadhuis, Marktplein 1 in Apeldoorn.