Gemeente Lansingerland

Kavel op Weg en Land verkocht
Ondertekening koopovereenkomst

Op dinsdag 15 februari hebben burgemeester Van Vliet en directeur Verkerk van Janssen de Jong een koopovereenkomst afgesloten.

Bedrijfsverzamelgebouw
Op het bedrijventerrein Weg en Land in Bergschenhoek heeft Janssen de Jong een kavel van ruim 3.000m2 gekocht voor de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw. De bedrijfsunits variëren van 55 tot 100m2. Janssen de Jong is markleider in de categorie bijdrijsverzamelgebouwen en past de formule van bedrijfsverzamelgebouwen al in 50 andere gemeente toe.

âGroeipotentieel gemeenteâ
âWe hebben gekozen voor Lansingerland omdat het groeipotentieel van de gemeente ons enorm aanspreekt. We zetten een product neer waar zeker behoefte aan is. Op Weg en Land vonden we een kavel die precies bij onze wensen past. Daarbij is het goed ontsloten en centraal gelegenâ zei de heer Verkerk.

Ondernemers uit midden- en kleinbedrijf
De bedrijfsunits bieden met name voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf goede huisvesting. Ze zijn bijvoorbeeld te gebruiken als werkplaats, opslagruimte of bedrijfsruimte. Meestal maken kleine ambachtelijke bedrijven of doorstarters, die in de huursfeer of vanuit huis zijn begonnen, gebruik van de mogelijkheid om een eigen pand te kopen.

De eerste klanten hebben zich inmiddels al gemeld bij Janssen de Jong. De verkoop van het bedrijfsverzamelgebouw in Lansingerland start naar verwachting in april 2011.