Politie Gelderland-Zuid

110219 Winkelier bestolen

Nijmegen, 18-02-2011 o Donderdagmiddag rond 17.10 uur is een winkelierster aan de Daalseweg in Nijmegen bestolen. Niemand raakte daarbij gewond. Eventuele getuigen kunnen mogelijk helpen bij het oplossen van deze zaak.

De dader intimideerde de werkneemster van de tabakszaak verbaal, duwde haar opzij en nam een geldbedrag weg uit de kassa. Bij de diefstal is geen wapen gezien. Na de diefstal vertrok de dader te voet in de richting van de Langeveldstraat en Mozartstraat.

Het regionale overvallenteam is een onderzoek gestart; de winkel is op eventueel aanwezige sporen onderzocht door de technische recherche. Inmiddels is met het slachtoffer en enkele getuigen gesproken. Direct na de overval is een SMS Alert verstuurd. Daarop zijn enkele tips ontvangen.
Surveillerende politiemensen hebben een man opgehouden; hij leek te voldoen aan het signalement van de overvaller. Al snel bleek dat hij niets te maken had met de overval.

Signalement dader
Man met Turks uiterlijk
Hij had een pokdalig gezicht
Lengte 170 cm,
Geschatte leeftijd tussen 30-40 jaar
De dader droeg een bruin leren jas.

Oproep getuigen
De politie vraagt getuigen of mensen die menen anderszins informatie te hebben, contact op te nemen met het regionale overvallenteam op 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie melden via telefoonnummer 0800-7000 bij "Meld Misdaad Anoniem". (01)

Laatst gewijzigd 18-02-2011 12:43 | © Regio Gelderland-Zuid |