Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 13.35 uur

Utrecht, 18-02-2011

Te veel gedronken
ZEIST In de nacht van donderdag op vrijdag hield de politie op de Slotlaan omstreeks 03.05 uur een 21-jarige scooterbestuurder uit Odijk aan die teveel had gedronken. Op het bureau bies de man 895 ug/l. Tegen de beginnend bestuurder is procesverbaal opgemaakt en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Vrouw mishandeld politie zoekt getuigen

ZEIST Op donderdagavond vond een zware mishandeling plaats aan de Slotlaan. Een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd aangehouden.

Omstreeks 22.30 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij bij een horecagelegenheid aan de Slotlaan. Een man zou daar een vrouw hebben geslagen. De betreffende man was nog in de buurt toen agenten arriveerden en kon worden aangehouden. De vrouw liep fors letsel op in haar gezicht en is hiervoor overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de aanleiding van de vechtpartij en is op zoek naar getuigen. Indien u iets heeft gezien of andere relevante informatie heeft, kunt u bellen met de politie van het district Binnensticht via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.