Politie Gelderland-Midden

Getuigen gezocht van vernieling auto bij verkeersruzie
Publicatiedatum: 18-2-2011 15:13:37

WESTERVOORT - De politie in Westervoort is op zoek naar getuigen van vernieling van een auto bij een verkeersruzie vorige week vrijdagavond op de Dorpsstraat. Daarbij zou een tot dusver onbekende vrouw een deuk hebben getrapt in de auto van een 52-jarige Westervoorter.

Het slachtoffer meldde zich vrijdag 18 februari om aangifte te doen. Volgens zijn relaas reed hij die vrijdag rond acht uur 's avonds over de parallelweg van de Dorpsstraat. Ter hoogte van de brug kwam hij bijna in botsing met een jonge vrouw met een hondje, die de weg over wilde steken. Nadat de Westervoorter zijn excuses aanbood zou de vrouw opzettelijk tegen zijn auto hebben getrapt waardoor schade ontstond waarna ze wegliep.

Getuige
Pogingen om haar identiteit te achterhalen bleken vergeefs. De vrouw was blank en tussen de 16 en 20 jaar, ongeveer 1.70 m lang en had halflang donkerblond haar met een middenscheiding. Ze droeg een groen driekwart jas met dunne bontkraag en had een roodachtig keeshondje bij zich. Volgens de Westervoorter was er die avond ook een man voorbij gekomen die een en ander gehoord en gezien moet hebben. De politie roept deze man, maar eventueel ook andere getuigen op zich te melden op telefoonnummer 0900-8844.
(2011020007-pk)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---