Gemeente Krimpen aan den IJssel


Een sms bij onvoorziene problemen Algerabrug

Een smsje als er een ongeluk is gebeurd op de Algerabrug? Dat kan vanaf nu! Meldt u aan.

Het college van burgemeester en wethouders is al een tijdje voorstander van de inzet van een sms-systeem bij calamiteiten op de Algerabrug. Een ongeluk op de Algerabrug of slagbomen die niet werken, zorgen direct voor lange files. Als u hierover een sms ontvangt, kunt u zelf bepalen om nog even door te werken of wat langer thuis te blijven tot het probleem is opgelost. Het sms-systeem wordt in eerste instantie alleen ingezet bij een eventuele calamiteit of storing bij de Algerabrug. Na een pilot van een jaar wordt besloten of het systeem breder kan worden ingezet.

Aanmelden

Maakt u veel gebruik van de Algerabrug en lijkt het u handig om bij onvoorziene problemen op de Algerabrug een smsje te ontvangen? Meldt u zich dan aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is gratis.

Betere informatie

Natuurlijk is de inzet van een sms-systeem geen oplossing voor een calamiteit. Wat we wel proberen is om u zo snel mogelijk te informeren zodat u weet waar u aan toe bent. Heeft u suggesties om de informatievoorziening nog verder te verbeteren? Laat ons dit weten via gemeente@krimpenaandenijssel.nl.