Gemeente Leeuwarden

Nieuwe website voor buurtschap Jabikswoude

Voorbeeld van de nieuwe website van Jabikswoude

Jabikswoude wordt na Techum het tweede buurtschap in De Zuidlanden. Het eigentijdse dorpje komt tussen Techum en Goutum te liggen in een groene woonomgeving met watergangen, fiets- en wandelroutes. Net als Techum heeft ook Jabikswoude een eigen website. Op deze nieuwe website kunt u alle ontwikkelingen over Jabikswoude volgen.

Mooi Goedkoop Wonen

Een van die ontwikkelingen is de besloten ontwikkelcompetitie `Mooi Goedkoop Wonen, Jabikswoude, De Zuidlanden'. In deze competitie gaan veertien aannemers en hun architecten de uitdaging aan om een betaalbare woning te ontwikkelen die tegelijk mooi, duurzaam én kwalitatief hoogwaardig is.

Maak kans op een ballonvaart!

Wilt u de ontwerpen zien? Op de nieuwe website van Jabikswoude (opent in nieuw venster)¿ vindt u alles over de competitie en de locaties en data van de tentoonstellingen. Er is een juryprijs en een publieksprijs. Wie de publieksprijs wint bepaalt u. Welke architect heeft volgens u de mooiste woning ontworpen? Bewonder, stem en maak kans op een ballonvaart!

Beurs Huis en Tuin

U kunt u ook persoonlijk laten informeren op de beurs Huis en Tuin in het WTC Expo. Daar staan wij u graag van 3 tot en met 6 maart persoonlijk te woord. U bent van harte welkom op stand nummer 4071!