Ingezonden persbericht


Persbericht
----------------

'PAY WHAT YOU WANT' in POPPODIUM HET BOLWERK, SNEEK Poppodium Het Bolwerk geeft de entreeprijs uit handen aan de bezoeker.

Poppodium Het Bolwerk in Sneek gaat vanaf 18 februari 2011 beginnen met het zogeheten 'Pay What You Want' principe. Poppodium Het Bolwerk geeft hiermee de hoogte van de entreeprijs uit handen aan de bezoeker. De bezoeker kiest pas na afloop van het concert wat hij of zij wil betalen voor het concert. Het is natuurlijk per persoon verschillend hoe leuk of goed je een concert vond, daarom krijgt iedereen de mogelijkheid dit zelf te bepalen. Op deze manier voel de bezoeker zicht in ieder geval nooit bekocht, want je kan er ook voor kiezen niks te betalen. Jij bepaalt wat je betaalt.

Het 'Pay What You Want' principe zal worden toegepast op de maandelijks terugkerende Rock The Spot en Zalige Zondag shows. Door de gegarandeerde hoge kwaliteit van de optredenden bands van bij Rock The Spot en Zalige Zondag durft Het Bolwerk de hoogte van de entreeprijs met een gerust hart uit handen te geven. Bands die in het verleden op deze avonden speelden, waren onder andere The Van Jets, De Wolff, Shaking Godspeed Wallace Vanborn, The Tunes, Nebula, Jesse Dee en Hayseed Dixie.

Volgens Het Bolwerk is dit een zeer goede manier om concertbezoekers nieuwe bands en artiesten te laten ontdekken. 'Pay What You Want' biedt de bezoekers de mogelijkheid verrast te worden door nieuwe, opkomende, interessante bands en zorgt daarnaast voor een zorgeloze avond, omdat de bezoeker zelf bepaalt wat hij of zij (niet) betaalt. Het eerste concert binnen 'Pay What You What' is de show van Heist op 18 februari. Daarna volgen nog shows van onder andere Charlie Jones' Big Band, Garcia Goodbye en The Blue Van.

Note: De bands of acts krijgen die spelen op Rock The Spot en Zalige Zondag krijgen netjes hun gages uitbetaalt, en worden dus niet betaald met het bedrag dat de concertbezoekers naderhand hebben gegeven. Mensen die al reeds concertkaarten hebben gekocht voor deze concerten krijgen hun geld terug