Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - Dronken man aangehouden | |

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 18 februari in het centrum van Apeldoorn een 22-jarige inwoner aangehouden voor openbare dronkenschap en het verstoren van de openbare orde.


Agenten zagen omstreeks 03.10 uur de man lopen op het Caterplein in Apeldoorn. Hij gedroeg zich agressief en viel mensen lastig. Op de Hoofdstraat hebben agenten de dronken man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar hij ter ontnuchtering in een cel werd ingesloten. De politie maakt proces-verbaal op.


2011022770

|     |Apeldoorn - Dure boodschap                                |

De politie heeft donderdag 17 februari een 21-jarige vrouw uit Apeldoorn aangehouden voor winkeldiefstal bij een winkel in haar woonplaats. Ze was daar betrapt op het stelen van meerdere producten en kreeg een boete van 170 euro.


De politie kreeg net na 18.00 uur een melding dat personeel van een winkel aan de Hofstraat in Apeldoorn, een vrouw had betrapt op het wegnemen van producten. De producten hadden een totale waarde van ruim 32 euro. De Apeldoornse verraadde zichzelf toen zij de winkel verliet en het alarm aansloeg. Agenten hebben de vrouw aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar zij een bekennende verklaring af legde over haar daad. De vrouw kreeg een boete van 170 euro.


2011022669

|     |Apeldoorn - Snorfietser gewond na aanrijding              |

Een 79-jarige snorfietser uit Vaassen raakte donderdagmiddag 17 februari gewond na een aanrijding met een auto. De aanrijding gebeurde op de Oude Zwolseweg in Apeldoorn. De man is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis.


Hulpdiensten kregen omstreeks 15.30 uur de melding van de aanrijding. Ter plaatse bleek dat een 56-jarige automobiliste uit Vaassen op de Astaweg rechtsaf wilde slaan om Oude Zwolseweg op te rijden. De snorfietser die al op de Oude Zwolseweg reed verleende haar geen voorrang, waardoor er een aanrijding ontstond en de snorfietser ten val kwam.


Hierdoor liep hij hoofdletsel op. Een ambulance heeft de man overgebracht naar het ziekenhuis.


2011022672

|     |Apeldoorn - Frontale botsing                              |

Op de Otterloseweg in Hoenderloo ontstond donderdagavond 17 februari een frontale botsing tussen twee auto's, nadat een automobiliste om onbekende reden moest uitwijken. Beide automobilisten werden overgebracht naar het ziekenhuis.


Een 40-jarige vrouw uit Apeldoorn reed omstreeks 20.00 uur over de Otterloseweg in de richting van Apeldoorn, toen door onbekende oorzaak haar auto in de berm terecht kwam. Ze verloor de controle over haar auto, waarna zij frontaal tegen een 52-jarige tegenligger uit Hoenderloo botste. Beide vrouwen raakten gewond en zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het verkeer heeft enige tijd hinder gehad van het voorval. De verkeersongevallendienst onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.


2011022730


Einde berichten

-----------------------

(





(



---- --