Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BRABANTHALLEN 'S-HERTOGENBOSCH DECOR VAN GROOTSTE GOLF & LIFESTYLE EVENT

Golfliefhebbers proeven van 18 tot en met 20 februari van het goede leven

's-Hertogenbosch, donderdag 10 februari 2011 - Van 18 tot en met 20 februari wordt in Brabanthallen 's-Hertogenbosch de eerste editie van het Alles over Golf & Lifestyle Event gehouden. Het Alles over Golf & Lifestyle Event is een walhalla voor golfliefhebbers en andere luxe levensgenieters in Nederland. Bezoekers krijgen clinics, masterclasses en kunnen presentaties bijwonen van golfpro's. Daarnaast komen zij alles te weten van de laatste trends op het gebied van mode en wellness.

De organisatie verwacht - met een zeer breed aanbod aan activiteiten - ruim 15.000 bezoekers tijdens de grootste interactieve golfbeurs van Nederland te verwelkomen. Zo kunnen golfliefhebbers hun ogen uitkijken tijdens een spectaculaire trickshow van de Amerikaanse golfer David Edwards en fashion shows met de meest exclusieve (golf)merken. Ongestoord shoppen, profiteren van de vele beursaanbiedingen en op de hoogte gebracht worden van de nieuwste trends op het gebied van wonen en luxe vakanties behoort ook tot de mogelijkheden. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld ideeën opdoen voor de inrichting van hun tuin en woning. Denk hierbij aan luxe (tuin)meubilair, zwembaden en nog veel meer. Daarnaast kunnen zij in de vakantiestemming komen en op zoek gaan naar een droomhuis - pal gelegen naast een schitterend onderhouden golfbaan, in een zonnig oord.

Toegankelijke golfbelevenis
Het evenement is geschikt voor publiek variërend van beginners tot topamateurs en van jong tot oud. Organisator Anoeska Hagenstein: "Beginners maken kennis met het golfspel middels interactieve clinics. Topamateurs leren de fijne kneepjes van het 'vak' door presentaties van golfpro's bij te wonen. Ook voor kinderen is het Alles over Golf & Lifestyle Event een unieke belevenis. Elliot van der Veeke, Golfcoach van het Jaar, zal kinderen entertainen in de Kids Zone". Informatie over het Alles over Golf & Lifestyle Event is te vinden op www.allesovergolfenlifestyleevent.nl.