Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 17 februari 2011

AVOND VOL PIZZAMAFFIA BIJ 101.TV

credits: IDTV

THE MAKING OF EN EGOTRIP MET ACTEURS EN REGISSEUR

Vijf van de tien brommers zijn total loss gereden, tijdens het opnemen van de kakkerlakscène is er geen enkele gesneuveld en 80% van de stunts is door de hoofdrolspelers zelf gedaan. Waar? In PizzaMaffia. Vrijdag 18 februari zendt 101.TV om 17.20 uur The Making Of PizzaMaffia uit. De film PizzaMaffia van regisseur Tim Oliehoek is een verfilming van het gelijknamige boek van auteur Khalid Boudou. BNN is co-producent van de film PizzaMaffia en gaat donderdag 17 februari landelijk in première.

Voor de uitzending van the making of is er een speciale Egotrip met de hoofdrolspelers van PizzaMaffia Mamoun Elyounoussi (Haas), Iliass Ojja (Bram) en regisseur Tim Oliehoek. Manuel Broekman stelt het drietal de vragen die binnenkomen via de Egotrip-chat. Kijkers kunnen tijdens de uitzending inloggen en meechatten. Egotrip is om 17.00 uur te zien op 101.TV.

101.TV, het snelste 24-uurs kanaal, is te ontvangen via digitale televisie of op www.101.TV. Op de zender en via de website zijn niet alleen de programma's van BNN te bekijken, maar ook eigen producties zoals 101Barz, TrickMania en Gamer01.




Ingezonden persbericht