Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kirkman Company winnaar Beleving Award Medewerkersbeleving

Baarn, 18 februari 2011 - Kirkman Company is de winnaar van de Beleving Award op Medewerker Beleving. Op 17 februari reikte Integron voor het tweede jaar op rij de Beleving Awards uit. Hierbij heeft Kirkman Company de prijs op het gebied van de beste medewerkerbeleving in de categorie minder dan 250 medewerkers in ontvangst mogen nemen.

De awards zijn gebaseerd op scores uit het medewerkerstevredenheidonderzoek. Dieteke Blom, HR adviseur van Kirman Company: 'Kirkman Company ziet deze award als een compliment en waardering van alle medewerkers. We zijn trots op het feit dat we deze award in de wacht hebben gesleept.'

Over Kirkman Company
Kirkman Company is een snelgroeiende, onafhankelijke management adviesorganisatie gespecialiseerd in Make, Buy or Ally: organisaties helpen de juiste balans te vinden tussen welke activiteiten zelf te doen, uit te besteden of te organiseren in andere samenwerkingsverbanden. Vanuit Baarn werken 65 medewerkers aan de verdere ontwikkeling van Strategic Sourcing, waarbij een positieve balans tussen people, planet en profit centraal staat.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht