Ingezonden persbericht


Persbericht

MODELBOUWSHOW.NL - 19 en 20 februari 2011

BOUW JE WERELD

Dé grootste modelbouwshow van de Benelux opnieuw in de Zeelandhallen te Goes

In 2010 hebben ruim 12.000 mensen uit het gehele land MODELBOUWSHOW.NL bezocht en ook in het voorjaar van 2011 kunnen liefhebbers van modelbouw en LEGO® hun hart ophalen in de Zeelandhallen te Goes.

De organisatie van MODELBOUWSHOW.NL heeft ook dit jaar weer een thema gekozen dat centraal zal staan. Het thema voor 2011 is karton- papierbouw. Vele schaalmodellen van deze oudste modelbouwsoort zullen in alle denkbare modellen tentoongesteld worden.

Het reguliere aanbod van alle vormen van modelbouw zal uiteraard weer present zijn.

Radiografisch bestuurbare trucks, auto's en racewagens, een bassin met modelboten, vliegtuigen, modelspoorbanen, meccano, modelstoom en militaire voertuigen zullen onder andere te bewonderen zijn.

De modelspoorbanen hebben een afmeting van 1m² tot maar liefst 200m². Één van de modelbanen is een ware bezienswaardigheid; deze bevat maar liefst twintig bewegende items. Onder deze twintig items bevindt zich een van de kleinste modelbaantjes ter wereld met een afmeting van 2cm bij 2cm.

Voor de ware modelboot liefhebbers is de marinehaven van Den Helder in schaal te bewonderen.

LEGO® FESTIJN

Naast de modelbouw valt er ook veel te genieten van heel veel LEGO® plezier met duizenden LEGO® steentjes, levensgrote LEGO® bouwwerken en ook zullen er bouwwedstrijden voor de kwalificatie van LEGO® World gehouden worden. Natuurlijk kan men ook zelf met LEGO® bouwen.

Het LEGO® FESTIJN wordt georganiseerd door De Bouwsteen en vindt plaats in de Oosterscheldehal.

Uiteraard zal er tijdens de vakbeurs ook volop materiaal en gereedschap verkrijgbaar zijn voor de modelbouw- en de LEGO®fanaten.

Kom dus 19 en 20 februari 2011 met het hele gezin naar de Zeelandhallen te Goes en laat je overweldigen door de wereld van MODELBOUWSHOW.NL!

Openingstijden

19 & 20 februari van 10.00 - 18.00 uur

Toegangsprijzen

Volwassenen: ¤10,00

Kinderen tot 12 jaar ¤ 4,50




Ingezonden persbericht