Ingezonden persbericht


Mood Elevator presenteert Peter Van Hoesen en 'Pitto's 'are closer' try out show

Op zaterdag 19 februari staat er weer een fijne Mood Elevator geprogrammeerd met twee eigenzinnige live acts in de vorm van Peter Van Hoesen en een try out van Pitto's nieuwe 'are closer' album show. Dit aangevuld met de voltallige Mood Elevator residentie maakt een avondvullend programma van allure.

Als speciale gast is Peter Van Hoesen uitgenodigd om de diepste krochten van zijn studiowerk met de Utrechtse Helling te delen. Van Hoesen was al jaren actief maar vorig jaar is de Belg definitief doorgebroken met zijn debuutalbum "Entropic City". Na een uiterst hoge notering in de RA DJ Poll van afgelopen jaar is zijn succes op dit moment niet meer te stoppen. Van Japan tot de USA en van Timbuktu tot Utrecht. Overal moeten ze eraan geloven want live is deze geweldenaar een ware sensatie. Verwacht donkere abstracte geluiden met een warm menselijk gevoel. Techno in zijn puurste en meest diepzinnige vorm.

Het is raar. Maar eindelijk klaar. Na lang wachten komt Pitto's debuutalbum "Objects In Mirror Are Closer Than They Appear" over enkele weken uit. Mood Elevator is trots en overtuigd dat hiermee een definitieve internationale doorbraak op handen is en durft zonder blikken of blozen te beweren dat hij een meesterwerk heeft geleverd. Voor de aansluitende albumtour heeft Pitto een paar try out shows gepland. Wat dit exact inhoudt blijft een verrassing, maar dat het totaal anders wordt dan zijn normale live set up staat vast. Natuurlijk behoort de eerste try out show plaats te vinden op zijn eigen avond en daarom dus deze nacht. Kom lekker vroeg want dit nachtconcert start klokslag 12. In het kader van de "Objects in Mirror Are Closer Than They appear" liveshow tryout stelt Mood Elevator een aantal gastenlijsten beschikbaar. Vanaf maandag 7 februari zal een week lang dagelijks een close-up foto van een onbekend object op facebook.com/moodelevator worden geplaatst. De eerste die het ob ject raadt, wint 2 gastenlijsten!

De overige muzikale omlijsting is in zorgzame handen van Mood Elevator residents: Darko Esser, Moraalridder en Brent Roozendaal. Van begin tot eind zorgen zij voor de juiste toon. Vaste componenten zoals een lekker loungegebeuren bij Da Renzo en zijn vrinden en o.a de visuals van Vingerverf worden tevens gegarandeerd. Het heerlijke avondje is gekomuh!

Mood Elevator: Pitto 'Are Closer' try out show + Peter Van Hoesen

live:

Peter Van Hoesen

Pitto ('Are Closer' try out show)

dj's:

Darko Esser

Moraalridder

Brent Roozendaal

foyer: Da Renzo & friends

visueel: Vingerverf

zaterdag 19 februari

23.00 - 06.00

presale: 12 euro

place: Tivoli de Helling

info: www.moodelevator.nl




Ingezonden persbericht