Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 20-02-2011

Man uit Halsteren gewond bij eenzijdig ongeval in Nieuw Vossemeer

NIEUW VOSSEMEER: Bij een eenzijdig verkeersongeval zaterdagavond is een 35-jarige automobilist uit Halsteren gewond geraakt. De man reed kort na 18.00 uur over de Moorseweg toen hij in een bocht met zijn auto van de weg raakte en tegen een boom botste. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Verkeersongevallenanalisten van de politie Midden en West Brabant onderzoeken de toedracht.

Politie arresteert Oudenboscher ( 23) wegens huiselijk geweld

OUDENBOSCH: De politie heeft zaterdagmiddag kort voor 18.00 uur een 23-jarige man uit Oudenbosch gearresteerd wegens huiselijk geweld. De man was naar de woning van zijn moeder gegaan om haar geld te vragen. Dat weigerde ze, waarna haar zoon haar mishandelde door haar enkele malen hard in het gezicht te slaan. De Oudenboscher belde zelf de politie. Zijn moeder werd ter plekke behandeld door ambulancepersoneel. De verdachte is op het bureau voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Tholenaar slaat stappers in centrum Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM: Een 22-jarige inwoner van Tholen is zondagmorgen rond 00.30 uur aangehouden wegens mishandeling. Agenten die waren belast met het horecatoezicht zagen dat de verdachte op de Fortuinstraat een andere stapper vol in het gezicht sloeg. Ze arresteerden de Tholenaar, maar ondertussen was het slachtoffer vertrokken. Op het bureau bleek uit camerabeelden dat de verdachte nog andere mensen uit het niets had mishandeld. De Zeeuw werd in verzekering gesteld.

Beginnend bestuurder uit Zegge raakt rijbewijs kwijt na dronken rijden

OUDENBOSCH: De politie heeft zondagmorgen tegen 02.30 uur een 19-jarige beginnend bestuurder uit Zegge gearresteerd wegens dronken rijden. De man was nabij de spoorwegovergang aan de Industrieweg van de weg geraakt. Hij blies 665 ug/l, terwijl voor hem als beginnend bestuurder slechts 88 ug/l is toegestaan. Bij waarden hoger dan 350 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 20-02-2011 12:39 | © Regio Midden en West Brabant |