Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 20-02-2011

Politie neemt rijbewijs van drie beginnende bestuurders in Tilburg af

TILBURG: De politie heeft zondagmorgen tussen 03.00 en 04.00 uur van drie beginnende bestuurders in Tilburg hun rijbewijs ingevorderd.

In twee gevallen bleken de bestuurders onder invloed van alcohol. Deze categorie bestuurders die korter dan vijf jaar in het bezit van het rijbewijs zijn, mogen maximaal 88 ug/l in het bloed hebben. Bij waarden hoger dan 350 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd. Deze twee
bestuurders werden beide betrapt op de Ringbaan West; een 36-jarige Tilburger blies 420 ug/, ook een 21-jarige Waalwijker ging met 350 ug/l over de schreef.

In het derde geval veroorzaakte een 19-jarige Goirlenaar een ongeval op de Ringbaan West door achter op een voor het verkeerslicht stilstaande auto te rijden. Hij was niet dronken, maar gelet op de ernst van het ongeval besloten agenten zijn rijbewijs in te vorderen. Bij het ongeval waren in totaal drie auto's betrokken, drie mensen raakten lichtgewond.

Twee arrestaties wegens mishandeling in Tilburgse binnenstad

TILBURG: De politie heeft zondagmorgen kort na 02.30 uur een 21-jarige Tilburger aangehouden, nadat hij een portier van een horecazaak aan de Heuvelring heeft geslagen. De man werd op het bureau in verzekering gesteld. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een 25-jarige Tilburger gearresteerd, nadat hij rond 03.00 uur zaterdagmorgen een 29-jarige stadgenoot in zijn gezicht had geslagen in een kroeg aan de Korte Heuvel. Het slachtoffer zou een vriendin van de verdachte lastig hebben gevallen. De 25-jarige Tilburger werd ingesloten op het bureau.

BMW gestolen bij woninginbraak in Tilburg

TILBURG: Bij een inbraak in een woning aan de Hoge Witsiestraat is in de nacht van zaterdag op zondag een grijze BWM 520 gestolen. De auto, met het kenteken 12-GHK-7, staat inmiddels internationaal gesignaleerd. Bij inbraak werden ook nog diverse andere goederen ontvreemd. De politie stelt een onderzoek in.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 20-02-2011 14:47 | © Regio Midden en West Brabant |