GroenLinks Heerhugowaard


Fietstocht: Duurzame Molenroute

GroenLinks Heerhugowaard organiseert een fietstocht ter introductie van een serie themafietsroutes. De Duurzame Molenroute, met een lengte van 30 km, is de eerste in deze serie. De route is een fietstocht langs moderne en historische molens in en rond Heerhugowaard.

GroenLinks Heerhugowaard organiseert een fietstocht ter introductie van een serie themafietsroutes. De Duurzame Molenroute, met een lengte van 30 km, is de eerste in deze serie.

Tijdens deze fietstocht vertellen we over de historische rol van de molens in de polder van Heerhugowaard en gaan we in op de ambities van Heerhugowaard met betrekking tot duurzaamheid en de rol die windenergie hierin speelt binnen de gemeentegrenzen.

We verzamelen tussen 10.15 en 10.30 uur bij de windmolen naast de Waerdse Tempel (Park van Luna) en eindigen rond 13.45 uur bij de rotonde Westtangent/Middenweg. Tussendoor is er een koffiepauze.

Bij deze nodigen wij u uit om (kosteloos) aan deze interessante fietstocht deel te nemen. Iedere vooraf aangemelde deelnemer ontvangt een presentje.

Enthousiast? Aanmelden en meer informatie via
contact@groenlinksheerhugowaard.nl