KRO

KRO Memories: Haar hart verloren aan een ander

Uitzenddatum: 21/02/2011

In de zoektocht naar nooit vergeten liefdes stuit Anita Witzier in KRO Memories ook komend seizoen (vanaf 21 februari) weer op bijzondere verhalen. Truus die de deur dichtslaat voor haar Italiaanse vriend en even later zelf in de kou staat, José die nou wel eens wil weten waarom die stoere marineman haar verliet en Lisette die benieuwd is hoe haar Fransman terugkijkt op hun onmogelijke relatie tijdens haar postnatale depressie.

Lisette & Eric
"Het blijft altijd pijn doen en tegelijkertijd denk ik hoe het mogelijk was dat een mens, een vrouw, een moeder zo ver kan gaan." Dit is de eerste zin van Lisette's brief aan KRO Memories over de tijd waarin ze de Franse Eric leert kennen. Zij schrijft over de innige en onmogelijke relatie die met hem ontstaat tijdens haar postnatale depressie. Hoe kijken beide terug op deze emotionele periode?

Truus & Albino
Wanneer de Italiaanse Albino met trouwplannen naar Nederland komt, zijn de ouders van Truus razend enthousiast. Truus heeft echter haar hart verloren aan een ander. Zonder pardon wordt ze door haar moeder hartje winter op straat gezet. Staat Albino nu open voor een nieuwe ontmoeting met Truus?

José & Jos
Smoorverliefd was José op haar stoere marineman Jos. En hij ook op haar. Daar was ze van overtuigd, totdat hij het na negen maanden geheel onverwacht uitmaakt. Waarom Jos de relatie heeft verbroken is voor José tot op heden een raadsel. Vermoedens heeft ze wel, maar hoe zit het nou precies? Was het inderdaad Jos' moeder die hier achter zat? Of was de Koude Oorlog verantwoordelijk voor het einde van hun prille relatie?

KRO Memories, vanaf maandag 21 februari acht weken lang om 21.10 uur op Nederland 1.

Programma

KRO Memories

Meer informatie

Voor persvragen/ interviewverzoeken: