Gemeente Best

Hoorzittingen OCBB

14-02-2011

Op maandag 21 februari 2011 om 19.00 uur vinden er drie hoorzittingen plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften.

De volgende bezwaarschriften worden die avond behandeld.
* Het door een aantal buurtbewoners ingediende bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders tot het verlenen van een vergunning voor het bouwen van een buurthuis op het perceel Kapelweg 26A te Best.

* Het door de heer H. Roche ingediende bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders tot het verlenen van een evenementenvergunning op grond van artikel 2.25 van de Algemene plaatselijke verordening van de gemeente Best.
* Het door Boskamp & Willems advocaten namens de heer Van Geel en mevrouw Smolders ingediende bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders tot het afwijzen van het verzoek om handhavend op te treden tegen het bouwen in afwijking van de verleende ontheffing en bouwvergunning op het perceel Kiezelhei 2 te Best.

De hoorzittingen zijn openbaar en vinden plaats in `de Mosselaar' kamer
1.45 van het gemeentehuis. Voor nadere informatie kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw J. Dané- van Laarhoven van Intern Advies, Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0499) 360911.
---