Gemeente Echt-Susteren


Kabel en leidingwerkzaamheden in Pey

Â

In opdracht van ENEXIS en met toestemming van de gemeente Echt-Susteren zal een aannemer op diverse locaties in Pey de gasleiding gaan saneren. Dit houdt in dat op deze locaties de oude gietijzeren hoofdleidingen worden vervangen door pvc leidingen. Daarna worden de huisaansluitingen overgenomen op deze nieuwe leiding.

Â

De locaties waar de werkzaamheden zullen plaatsvinden bevinden zich in Pey. Een gedeelte van Rijksweg Zuid, Schoolstraat, Pastoor Cramerstraat, Schilbergerstraat, Lelfert, Op den Drees, Willibrordusstraat, Hubertusstraat en de Wiejerdstraat.

Hinder door werkzaamheden
De werkzaamheden aan de hoofdleidingen zullen starten vanaf maandag 21 februari 2011 en duren ongeveer 8 weken. Daarna start de aannemer met het overnemen van de huisaansluitingen.

Direct aanwonende en bedrijven zullen door de aannemer persoonlijk of via een bewonersbrief worden geïnformeerd. Tijdens deze werkzaamheden is het mogelijk dat er enige verkeershinder kan ontstaan. De aannemer zal proberen dit tot een minimum te beperken. Wij hopen dan ook op uw begrip.

Â

Meer informatie

Voor meer algemene informatie kunt u contact opnemen met de heer A. Vilters van de afdeling Beheer, via telefoonnummer: 0475-478478.

Â