Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 09.45 uur

Utrecht, 21-02-2011

Verlaten plaats na verkeersongeval

BAARN Een vrouw werd op zondagavond aangehouden, omdat ze de plaats van een verkeersongeval verliet en onder invloed reed.

Omstreeks 22.25 uur kreeg de politie de melding dat een voertuig een aantal palen uit de weg had gereden op de kruising van de Eemnesserweg met de Dalweg en de Nieuwstraat. Getuigen meldden dat het voertuig op de Nieuwstraat stond. De inzittende, een 32-jarige vrouw uit Amersfoort, moest blazen omdat agenten een alcohollucht roken. Ze weigerde mee te werken aan een blaastest en werd daarom aangehouden voor het verlaten van de plaats van het ongeval en rijden onder invloed. De vrouw werd ingesloten voor verhoor.

Verkeersongeval met letsel

BUNSCHOTEN Een kop-staartbotsing vond op zondagmiddag plaats.

Rond 17.00 uur kreeg de politie melding van een aanrijding op de Bisschopsweg. Toen de agenten ter plaatse kwamen bleek dat een personenauto geremd had voor een zwaan. Een andere personenauto knalde vervolgens achterop. De twee inzittenden van het voorste voertuig, een 72-jarige man en een 68-jarige vrouw uit Bunschoten, zijn met nekklachten per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de andere auto, een 48-jarige man uit Bunschoten, kon na controle van het ambulancepersoneel naar huis. Ook de andere twee personen konden na controle in het ziekenhuis, vertrekken met wat spierpijn.