Gemeente Leidschendam-Voorburg



Feestelijk Sportgala met welverdiende winnaars!

In Sporthal De Fluit was het zondag 20 februari weer een drukke boel. Voor het vierde achtereenvolgende jaar vond daar het Sportgala plaats in het kader van de Sportprijs 2010. Tijdens een gevarieerd programma met sport, muziek en dans werden de winnaars in het zonnetje gezet en namen zij vol trots hun prijzen in ontvangst.

Zo'n 250 belangstellenden en supporters waren aanwezig om de sporters en sportteams te steunen. Speciale aandacht was er dit jaar voor hét toptalent en dé sporttrainercoach van 2010. Zij werden verblijd met de Publieksprijs en gingen met een beker en cadeaubon van vakantiepark `Parc la Clusure' naar huis.

Wethouder Gregor Rensen sprak ook de EHBO vrijwilligers met lovende woorden toe. Week in week uit zetten deze mensen zich voor 100% in om eerste hulp te verlenen tijdens sportwedstrijden indien dit nodig is. De jury, bestaande uit Alexander Wagener, Monique Hoogland en Nico Mos, overhandigde vervolgens de prijzen aan de beste sporters en het beste sportteam. De winnaars werden naast de beker, verrast met een cheque van Sport 2000.

Een verrassend onderdeel in het programma was het interview tussen Alexander Wagener en special guest Henk de Gier. In vogelvlucht hebben we een kijkje mogen nemen in het leven van deze spraakmakende haptonoom. Daarnaast zorgden diversen sportdemonstraties zoals dansoptredens door Devotion, een golfdemonstratie door Pitch en Putt en een boksoptreden door Prinsenhof Boxing voor een sportief geheel.

Uitslag Sportprijs 2010

Toptalent (publieksprijs) Patrick Bruijne
Topcoach (publieksprijs) Ruud Muller
Sportman 1e prijs Conno Kuyt
2e prijs Russell Muns
3e prijs Ivo Willemsen
Sportvrouw 1e prijs Suzanne Erkelens
2e prijs Anouk van den Heuvel
3e prijs Esther Scheenaard
Sportteam 1e prijs Ruud Muller Dojo
2e prijs EHC Dames 1
3e prijs Cartouche JA1

Meer informatie over de Sportprijs 2010 staat op www.sportprijslv.nl.