Warchild


Sports Unlimited vecht mee voor een mooiere toekomst

21 februari 2011 - Afgelopen zaterdag 12 februari kon Sports Unlimited, na een 4 uur durende spinningmarathon, een cheque uitreiken aan War Child ter waarde van EUR 2581,37.

Actie
Door een geweldige en sportieve inzet van 80 spinners op 65 spinningfietsen en enkele sponsoren is dit bedrag bij elkaar gefietst. Zo probeert Sports Unlimited een steentje bij te dragen aan een mooiere toekomst voor kinderen in oorlogsgebieden.

Groot succes
Dankzij de medewerking en enorme inzet van instructeurs, presenters, spinners, vrijwilligers, sponsoren, DJ's, masseurs en EHBO`ers kon deze dag tot een mooi einde worden gebracht.
Door het leveren van onder andere drukwerk, licht & geluid, sportdrankjes, fruit en gezonde snacks, uitlenen van spinningfietsen, een financiële bijdrage en natuurlijk een geweldige inzet is deze dag zeer geslaagd afgerond! Hier is Sports Unlimited heel erg dankbaar voor.

De zanger Peter la Haye beet de spits af met een geweldig optreden. Gevolgd door 4 spinningheats van ieder een uur met zeer enthousiaste presenters kon daarna de cheque met een leuk bedrag overhandigd worden aan War Child.

Voor meer informatie en foto's kunt u terecht op www.spinningmarathonsu.nl of www.sportsunlimited.nl. Langs komen kan natuurlijk ook bij: Sports Unlimited (gevestigd in Dekker sport). Of bel: 079-361-55 00 voor een afspraak.

War Child bedankt Sports Unlimited voor hun sportieve enthousiasme en inzet!