Politie Amsterdam-Amstelland

Stanley Hillis doodgeschoten in Oost Bij een schietincident op de Fizeaustraat in Oost is maandagmiddag rond half één een man om het leven gekomen. Hij werd in zijn auto doodgeschoten. Het gaat om de 64-jarige Stanley Hillis. Hij is een bekende van politie en justitie.

De dader of daders zijn gevlucht in een blauw of grijs busje van het merk Volkswagen Transporter met kenteken 27-BN-JH. De auto is voor het laatst gezien in de omgeving van de Spaklerweg. De politie zoekt het busje en de inzittenden. De politie waarschuwt mensen bij aantreffen van het busje en/of de inzittenden voorzichtig te zijn en direct 112 te bellen. De inzittenden zijn vuurwapengevaarlijk.

Het gebied rond de Fizeaustraat is ruim afgezet en politie is gestart met een grootschalig onderzoek. Voor het onderzoek wil de politie graag in contact komen met getuigen. Mensen die iets gezien of gehoord hebben of meer weten over de achtergronden van dit ernstige misdrijf, wordt verzochtcontact op te nemen met de politie via 0900-8844. Een anonieme tip kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.


____________________