Gemeente Hoogeveen

Fotowedstrijd 2011

21 februari 2011 - De fotowedstrijd is al twee keer een groot succes geweest.
Ook dit jaar organiseert Marketing Hoogeveen een fotowedstrijd. In voorgaande jaren zijn er al veel mooie foto's ingezonden. Nu heeft u de kans om ook uw artistieke, creatieve kwaliteiten te vertonen. Doe mee! En zend uw mooiste foto's van de gemeente Hoogeveen in.

Het thema van dit jaar luidt: laat onze nieuwe burgemeester kennis maken met Hoogeveen. Hoe? Door mee te doen met deze fotowedstrijd. Vraag u het volgende af: welke bijzondere plek, activiteit of evenement in de gemeente Hoogeveen vindt u zo bijzonder en mooi dat onze burgemeester daar beslist mee moet kennismaken? Wat mag hij echt niet missen? Maak een unieke foto en zend deze in.

U kunt uw foto tot 1 oktober per e-mail inzenden naar hoofdletterh@gmail.com. Voor het volledige reglement van de fotowedstrijd kunt u kijken op www.hoogeveen.nl/wedstrijd.

Tentoonstelling en prijzen

Per maand worden 3 foto's genomineerd die kans maken op een plekje in de kalender van Hoogeveen. In oktober worden uit alle genomineerde foto's 12 exemplaren door een jury uitgekozen. De winnende foto's krijgen een plekje op de kalender en een uniek cadeau met hun foto er in verwerkt. Ook worden de winnende foto's na de wedstrijd tentoongesteld.