Gemeente Harenkarspel


Prijsuitreiking fotowedstrijd Gemeentegids Harenkarspel

Wethouder Rob Treur reikte op maandagmiddag 21 februari drie prijzen uit aan inwoners. Zij hebben meegedaan aan de fotowedstrijd voor de nieuwe gemeentegids 2011. prijswinnares en wethouder treur

De foto van J. Mak-Guikema, getiteld -Nieuwe kerk in Warmenhuizen-, komt prominent in de ge winnende foto meentegids 2011 van de gemeente Harenkarspel. Wethouder Rob Treur heeft dit bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking in het gemeentehuis.

De heer D.H. Berger ontving de tweede prijs met zijn foto van een akker met op de achtergrond het dorp Warmenhuizen. Ook deze foto staat vrij groot in de gids afgebeeld.

2e prijs

De derde prijs ging naar Astrid Tesselaar met haar foto van de nieuwe toren van het Huys te Nuwendore in Eenigenburg. Deze foto is iets kleiner afgebeeld. 3e prijs

Gemeente Harenkarspel heeft dit jaar voor het eerst de inwoners van Harenkarspel betrokken bij de gemeentegids, door een fotowedstrijd uit te schrijven. Er zijn meer dan twintig inzendingen binnengekomen, vaak van grote kwaliteit. Het was een van de laatste taken van voormalig burgemeester Brommet om de winnende foto uit te kiezen. Hij heeft gekozen voor beelden die heel herkenbaar zijn, overduidelijk gemaakt in Harenkarspel. Zoals de bijzonder mooi foto van J. Mak-Guikema. Haar foto van de kerk in Warmenhuizen, met tuinbeelden op de voorgrond geeft een heel herkenbaar dorpsbeeld en is technisch knap genomen. Mevrouw Mak ontving als prijs een bon ter waarde van 75 euro en een bos bloemen. De tweede prijswinnaar, de heer Berger, ontving een VVV bon ter waarde van 50,- en een bos bloemen. De foto van de derde prijswinnaar mevrouw Tesselaar is beloond met een bon van 25,- .Alledrie fotos komen in de gemeentegids die begin maart 2011 huis aan huis wordt verspreid.



Gemeente Harenkarspel
Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600