Ingezonden persbericht


JAN DE HOOP PRESENTATOR RADIO 10 GOLD

Hilversum, 21 februari 2011 - De populaire RTL Ontbijtnieuws presentator Jan de Hoop komt het Radio 10 Gold dj-team versterken! Morgenochtend is de nieuwslezer tussen 10.00 en 11.00 uur te gast in het radioprogramma van dj René Verkerk en kondigt hij een uur lang zijn favoriete platen aan. Jan de Hoop gaf een paar weken geleden via zijn Twitter aan dat hij weer de 'radiokriebels' kreeg. Dat gaf Radio 10 Gold een unieke gelegenheid om hem uit de nodigen in de radiostudio in Hilversum.

Jan de Hoop is bekend met knoppen in een radiostudio. Zo was hij ooit onder het pseudoniem 'Frank van der Mast' te horen op een piratenzender en later voor de AVRO en Veronica Nieuwsradio. Vorige week liet hij al via zijn Twitter weten dat hij onder zijn eigen naam te horen is bij Radio 10 Gold!

René Verkerk is van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 11.00 uur te horen op Radio 10 Gold

Radio 10 Gold
Radio 10 Gold heeft het meest herkenbare format van de Nederlandse radio en richt zich op de volwassen luisteraar met de grootste hits uit meer dan 40 jaar Top 40. Dj's van Radio 10 Gold zijn: René Verkerk, Dennis Verheugd, Edwin Ouwehand, Dick van Deelen, Menno Vroom, Erik Werner en Peter Snijders. Het station is in heel Nederland te ontvangen via de kabel, satelliet, via internet en via AM 828 Kijk voor meer informatie op www.radio10gold.nl.


Noot voor redacties