Trouwen voor één dag populair cadeau afgelopen Valentijnsdag


Nijmegen, 20110221 -- Dat de Nederlandse samenleving zich steeds meer ontwikkelt in de richting van een beleveniseconomie is ook deze valentijn gebleken. Ieder jaar rond februari komen de sprookjesachtige diners en overnachtingen steeds meer in trek. Dit jaar was een wel heel bijzonder arrangement de absolute topper: trouwen voor één dag.

Belevenissen.nl, een veelbezochte website waar mensen elkaar kunnen verassen met uitstapjes en arrangementen,  zag dit jaar in de periode voor valentijn de verkoop van romantische arrangementen met bijna 25% stijgen. Mensen kiezen er ieder jaar steeds vaker voor om elkaar te verassen met een belevenis die ze samen kunnen delen en niet snel vergeten. Het arrangement dat dit jaar opvallend populair was zal veel geliefden nog lang bijblijven. De tortelduifjes beloven elkaar geen echte trouw, maar met de bruidsjurk, trouwringen en miniceremonie verschilt dit huwelijk niet veel van het echte.

Voor veel jonge stellen is trouwen voor één dag een mooi voorproefje op de toekomst. In een kerk of op het strand wordt de grote dag nagebootst. Vrienden, familie en getuigen mogen meegenieten wanneer het jawoord gegeven wordt. Waarschijnlijk door de originaliteit van het arrangement is het dit jaar zo polulair geworden.  





www.belevenissen.nl